Företaget

Startsida

Nyhetsarkiv

Presentation

Krocksäkerhet

Kvalitet

Historia

Kontakta oss


  

Produktgrupper


- Variocage hundbur
- Variogate hundgrind
- Säkerhetsnät
- Universalnät
- Hundtillbehör
- Pulverlackering
- Legotillverkning
- Utförsäljning

återförsäljare
FAQ
köpvillkor
Midsommartävling, tävla om en Rollmat innan semestern!
2014-06-16

Var med och tävla om en Rollmat till ett värde av 339 kr inkl moms. En rollmat är ett bra tillbehör som skyddar din bils stötfångare mot din bäste kompis tassar och klor medans han/hon ska in eller ut ur din bil.

Hur deltar man? Enkelt! Ta en bild med någon av våra produkter i fokus och komponera ihop en lämplig bildtext. Den ska syfta på säkerhet och vara underfundig, rolig, eller slagfärdig.

Tävlingsbidraget skickas till info@mim.se med ämnet "Tävling" Skriv med kontaktuppgifter och adress. Sista tävlingsdag: 30/6

Bedömningen kommer att ske av en jury bestående av Esbjörn Schönberg, Fredrika Trollmyr, Sandra Lichtenberg, Sandra Isaksson och Timmy Svensson, alla medarbetare på MIM Construction. Vi kommer att utse den som vi anser ha gjort bästa kombination av bild och text. Vinnare kommer att meddelas personligen och via www.mim.se där vi även kommer att ge vår motivering till bästa bidrag.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att MIM Construction AB publicerar ditt namn, din hemort och ditt material på internet samt ger oss rätten att använda materialet i marknadföringssyfte. Medarbetare på MIM Construction AB eller deras släktingar får ej delta i tävlingen.Klicka här för att se fler nyheter...

MIM Construction AB - formger och tillverkar säkerhet sedan 1986
Myren 125, SE-462 94 FRäNDEFORS, Tel: +46-(0)10-5500450, info@mim.se.