Läs mer om våra produkter på www.mimsafe.se


MIMsafe Variocage

MIMsafe Variogate

MIMsafe Barrier

MIMsafe Accessories

Företaget

Startsida

Presentation

Krocksäkerhet

Kvalitet

Historia

Kontakta oss


  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.


Midsommartävling, tävla om en Rollmat innan semestern!
2014-06-16

Var med och tävla om en Rollmat till ett värde av 339 kr inkl moms. En rollmat är ett bra tillbehör som skyddar din bils stötfångare mot din bäste kompis tassar och klor medans han/hon ska in eller ut ur din bil.

Hur deltar man? Enkelt! Ta en bild med någon av våra produkter i fokus och komponera ihop en lämplig bildtext. Den ska syfta på säkerhet och vara underfundig, rolig, eller slagfärdig.

Tävlingsbidraget skickas till info@mim.se med ämnet "Tävling" Skriv med kontaktuppgifter och adress. Sista tävlingsdag: 30/6

Bedömningen kommer att ske av en jury bestående av Esbjörn Schönberg, Fredrika Trollmyr, Sandra Lichtenberg, Sandra Isaksson och Timmy Svensson, alla medarbetare på MIM Construction. Vi kommer att utse den som vi anser ha gjort bästa kombination av bild och text. Vinnare kommer att meddelas personligen och via www.mim.se där vi även kommer att ge vår motivering till bästa bidrag.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att MIM Construction AB publicerar ditt namn, din hemort och ditt material på internet samt ger oss rätten att använda materialet i marknadföringssyfte. Medarbetare på MIM Construction AB eller deras släktingar får ej delta i tävlingen.
MIM Construction AB - formger och tillverkar säkerhet sedan 1986
Myren 125, SE-462 94 FRäNDEFORS, Tel: +46-(0)10-5500450, info@mim.se.